Sufleu de cirese

Se freaca bine galbenusurile cu zaharul,se adauga coaja si zeama de la o lamaie si scortisoara.Dupa ce s-a frecat foarte bine se aduga pesmetul si cir

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4uoa
  • 100g pesmet
  • 600g cirese
  • un varf de cutit de scortisoara
  • 150g zahar
  • o lamaie
  • zahar pudra
  • 20g unt

Mod de preparare

Se freaca bine galbenusurile cu zaharul,se adauga coaja si zeama de la o lamaie si scortisoara.Dupa ce s-a frecat foarte bine se aduga pesmetul si ciresele fara samburi,scurse de zeama,apoi albusurile batute spuma tare.Se amesteca usor,se pune compozitia intr-o forma unsa cu unt si se introduce in cuptor cu focul mic.
Cand este gata se pudreaza cu zahar pudra.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors