Sufleu de castane

Se cresteaza castanele si se pun apoi la fiert. Se curata apoi de coaja si se pun intr-un vas impreuna cu apa si unt si se lasa la inabusit. Dupa ce

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500-800 gr castane
  • 200 gr zahar
  • 50 gr unt
  • zahar vanilat
  • 4-5 albusuri

Mod de preparare

Se cresteaza castanele si se pun apoi la fiert. Se curata apoi de coaja si se pun intr-un vas impreuna cu apa si unt si se lasa la inabusit. Dupa ce s-au inmuiat se lasa la racit si se trec apoi printr- sita. Piureul obtinut se amesteca impreuna cu albusurile batute spuma, se adauga zaharul vanilat, dupa care se toarna intr-o forma unsa cu unt si presarata cu zahar tos. Se baga forma in cuptor la foc mic si se lasa aproximativ 20 de minute.


Se serveste imediat.

Alte retete culinare ro:

Ciocolata de casa

Placinta cu mere

Prajituri delicioase

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors