Fondant au chocolat/Fondant de ciocolata

Ciocolata si untul se pun la topit pe foc mic. Intre timp se amesteca oaule zi zaharul (cam vreo 3-4 minute, astfel incat compozitia sa incorporeze mu

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 75 g unt
  • 100 g ciocolata
  • 2 oua
  • 100 g de zahar.

Mod de preparare

Ciocolata si untul se pun la topit pe foc mic. Intre timp se amesteca oaule zi zaharul (cam vreo 3-4 minute, astfel incat compozitia sa incorporeze mult aer). Se amesteca totul impreuna. Puteti adauga orice aroma : rom, portocale, coniac, etc. Se varsa in 4 cani sau forme mai inalte si se da la cuptor (225°C timp de 10 minute).Interiorul trebuie sa ramana lichid.


Serviti cald, nu fierbinte si ornati cu un fruct sau lasati-l natur. Pofta buna! Reteta Fondant au chocolat a fost propusa de irina.d pe forum culinar.ro Alte retete cu ciocolata gasiti aici: Mousse au chocolat, Tort de ciocolata cu mousse de migdale si piersici, Far breton, un flan de prune uscate

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors