Portocalele se spala si se curata de coaja. Piersicile si caisele se spala si se descojesc. Strugurii se spala si se desfac bobitele de pe ciorchine.
Portocalele se spala si se curata de coaja. Piersicile si caisele se spala si se descojesc. Strugurii se spala si se desfac bobitele de pe ciorchine. Capsunile si murele se spala. 1/3 din cantitatea de suc de portocale se amesteca cu zahar si gelatina pulbere si se lasa 10 minute in repaus. Separat, restul de suc de portocale se mixeaza cu pulpa de portocale si se adauga peste amestecul cu gelatina. Jeleul format se amesteca cu iaurt. Se pun in cupe straturi alternative de fructe (capsuni, mure,caise,struguri,piersici) si jeleu. Ultimul strat contine decorul realizat din fructe si frunze de menta.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post