Se bat trei albusuri cu un pic de sare. Pe la jumatatea procesului se adauga 2 linguri de zahar si se bate pana ce spuma devine tare. La galbenusuri
Se bat trei albusuri cu un pic de sare. Pe la jumatatea procesului se adauga 2 linguri de zahar
si se bate pana ce spuma devine tare. La galbenusuri ase adauga 1 lingura rasa de faina. Crema de galbenusuri se adauga peste spuma de albusuri, plus inca o lingura rasa de faina si se amesteca incet. O forma pentru cuptor se unge cu unt, se pune o lingura de dulceata pe fundul ei si se acopera cu compozitia de oua, incercand sa formam niste piramide ca sa-si merite cumva numele de Nockerl. Se baga la cuptor la 180 de grade pentru 15 minute sau pana a prins culoare bine de tot.
Se presara cu zahar praf vaniliat si se serveste.
Reteta a fost postata pe forumul culinar.ro de catre h24c.
Alte retete recomandate:
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post