Incalzim cuptorul la 180 grade. Ungem cu ulei o tava de 23x33 cm si punem o folie de hartie. Preparam un blat si-l turnam in tava, coacem 15-20 minut
Incalzim cuptorul la 180 grade. Ungem cu ulei o tava de 23x33 cm si punem o folie de hartie. Preparam un blat si-l turnam in tava, coacem 15-20 minute, pana incepe sa se inroseasca. Lasam sa se raceasca putin, apoi il rasturnam pe o folie presarata cu zahar pudra. Taiem marginile tortului. Decupam blatul in 2 patratele, unul de 23x23 cm si celalalt de 23x10 cm, pe care le stropim cu lichior Grand Marnier. Ungem si captusim cu folie de hartie o forma pentru prajit paine, apoi o captusim, cu grija, cu bucata mai mare de blat. Pentru umplutura amestecam zahar pudra cu unt, adaugam migdale tocate, apoi frisca batuta spuma. Ungem un strat subtire de crema pe blat. Punem bucatile de kiwi in lungul blatului, peste crema. Mai punem un strat de crema, apoi jumatatile de caise, apoi iar crema. Acoperim cu bucata de blat mai mica. Acoperim cu folie de hartie si punem in frigider cu varful formei in jos, timp de 6 ore. Rasturnam cu grija tortul din forma, pe o tava lunguiata si indepartam hartia.
Alte retete recomandate
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post