Se spala piersicile, se taie in jumatati si apoi in felii groase. Se unge o tava cu unt, se asaza piersicile, se presara cu zahar si se introduce tava
Se spala piersicile, se taie in jumatati si apoi in felii groase. Se unge o tava cu unt, se asaza piersicile, se presara cu zahar si se introduce tava in cuptorul incins. Se desfac doua linguri de miere cu putina apa si se stropesc fructele. Se lasa cateva minute, sa se inmoaie piersicile.
Intre timp, se face o glazura de ciocolata. Se pune laptele la fiert intr-un vas, la foc mic. Se adauga ciocolata rupta in bucati, ca sa se topeasca, doua linguri de zahar, doua linguri de cacao si un pliculet de zahar vanilat si se fierbe pana se ingroasa. Se ia de pe foc, se adauga esenta de rom si se da la racit. Se scot feliile de piersica din tava, se dau prin glazura de ciocolata si se asaza pe un platou. Se poate servi cu inghetata de cacao.
Alte dulciuri retete recomandate
Galuste cu prune
Ciocolata de casa
Papanasi fierti
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post