Parfeu de fructe

Se face un sirop din apa si zahar, se amesteca cu zeama de fructe fara sa se fiarba. Cand e rece se amesteca si cu frisca si se pune la frigider. Zeam

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr. zahar
  • 1 pahar apa
  • 2 pahare zeama de fructe
  • 1/2 kg frisca

Mod de preparare

Se face un sirop din apa si zahar, se amesteca cu zeama de fructe fara sa se fiarba. Cand e rece se amesteca si cu frisca si se pune la frigider. Zeama de fructe se pune dupa sezon: zeama de mandarine, de portocale, de zmeura ,de visine, de caise. Unele fructe cum sunt fragii, capsunele, zmeura, se pot strivi, fara a mai fi strecurate, astfel, in loc de 2 pahare zeama, se pune 1/2 kg pasta de fructe.
Acest parfeu de fructe se poate servi numai dupa ce se face ca o pasta putin intarita!Se pune la rece in frigider!

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors