Faina se amesteca cu galbenusurile, sare, miere si lapte. Compozitia se lasa deoparte o jumatate de ora.Albusurile se bat spume si se adauga la compo
Faina se amesteca cu galbenusurile, sare, miere si lapte. Compozitia se lasa deoparte o jumatate de ora.Albusurile se bat spume si se adauga la compozitie. Merele se curata de coaja si de cotoare, se taie in doua si se cresteaza pe partea bombata. Merele pregatite astfel se introduc in cuptorul incins intr-o tava unsa cu unt si se lasa cateva minute, se scoate tava, se largesc cu grija crestaturile si se toarna peste ele compozitia de faina. Tava se introduce din nou in cuptor la 190°C si se coace 30 de minute. Se presara cu zahar pudra cu scortisoara. Se servesc calde.
Alte retete recomandate
Prajitura cu prune
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post