Curatam si taiem kiwi in sferturi. Presaram zahrul si zeama de lamiie desupra, amestecam usor si lasam sa se odihneasca putin, cu felia de lamiie desu
Curatam si taiem kiwi in sferturi. Presaram zahrul si zeama de lamiie desupra, amestecam usor si lasam sa se odihneasca putin, cu felia de lamiie desupra...ca sa n-o uitam! Punem la fiert pe foc lejer, astfel incat sa clocoteasca usor. Amestecam din cand in cand, dar foarte usor. Kiwi in amestec cu zaharul vor lasa sirop. Cand acesta va scadea pe jumatate, puneti fructele in sirop, in borcanele sterilizate pe care le inchideti bine, apoi le intoarceti cu fundul in sus pentru 5 minute. Se lasa la racit acoperite cu un prosop. Pentru ca feliile de kiwi sa ramana intregi, fierbeti neaparat intr-o oala antiaderenta si amestecati cu o paleta foarte usor.
Aceste fructe in sirop se potrivesc de minune intr-un iaurtel pur sau branzica de vaci...asta daca sinteti satui de cele cu e-uri, coloranti...si mai stiu eu ce... Pe o inghetata dau foarte bine, precum si pe un lapte cu gris sau orice alt desert! Alte retete recomandate:
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post