Desert din fructe cu vin spumos

Cureti merele, perele si portocalele de coaja si de seminte, le tai felii subtiri si le pui intr-un castron adanc, cu zahar farin intre straturi. Pui

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 portocale
  • 4 mere
  • 4 pere
  • visine din compot
  • cirese din compot
  • 2 banane
  • 4 linguri de zahar farin
  • 1/21 vin spumos
  • vanilie

Mod de preparare

Cureti merele, perele si portocalele de coaja si de seminte, le tai felii subtiri si le pui intr-un castron adanc, cu zahar farin intre straturi. Pui ciresele si visinele fara samburi, le acoperi si pe acestea cu zahar farin si cu putina vanilie, si pui vasul la rece.


Cand servesti salata de fructe, adaugi bananele taiate felii subtiri, acoperi cupele cu vin spumos tinut la rece si servesti imediat.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors