Cureti fructele de frunze si de codite, le speli cu multa apa rece si le pui in borcan de sticla de 10 litri, procedand astfel pana in baza borcanulu
Cureti fructele de frunze si de codite, le speli cu multa apa rece si le pui in borcan de sticla de 10 litri, procedand astfel pana in baza borcanului capsunele si ciresele pregatite asa cum s-au aratat. Le acoperi cu
jumatate de kilogram de zahar, apoi pui alcoolul. Acoperi borcanul pana cand poti pune visinele. Peste visine pui doar un strat subtire de zahar. La fel procedezi cu celelalte fructe, pana cand pui strugurii. Cand ai terminat, pui vanilie, acoperi cu un strat mai gros de zahar, daca nu esti sigura de temperatura camarei, pui un strat subtire de aspirina pisata, si legi borcanul cu celofan pus in doua, umezit pe o parte si strins bine
cu o sfoara subtire. Pui borcanul in camara si-l desfaci peste iarna, cand fructele sunt bine macerate.
Alte dulciuri recomandate
Galuste cu prune
Ciocolata de casa
Tiramisu
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post