Cureti fructele de coaja tare de deasupra, le golesti de seminte si de samburi si le tai felii subtiri. Acoperi cu zahar tos, amesteci usor cu o furc
Cureti fructele de coaja tare de deasupra, le golesti de seminte si de samburi si le tai felii subtiri. Acoperi cu zahar tos, amesteci usor cu o furculita ca sa nu rupi fructele, stropesti cu rom si presari cu putina scortisoara pisata. Pui vasul la rece pentru doua ore.
Acoperi cu smantana proaspata si servesti in cupe adanci.
Alte dulciuri retete recomandate
Galuste cu prune
Papanasi fierti
Tiramisu
Cu toate ca este prima data cand fac pizza cu piept de pui, ma declar foarte multumita de rezultat!:) Va astept si pe voi, e...
Pizza cu piept de puiIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala