Cirese cu coniac

Se spala fructele, se inteapa cu un ac din loc in loc, se aranjeaza intr-o salatiera cu felii de lamiie printre ele. Se acopera cu siropul de zahar si

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr. cirese rosii (cu miezul tare)
  • 400 gr. zahar
  • 100 ml. apa
  • 1 lamiie
  • 1/2 l coniac

Mod de preparare

Se spala fructele, se inteapa cu un ac din loc in loc, se aranjeaza intr-o salatiera cu felii de lamiie printre ele. Se acopera cu siropul de zahar si apa si, reci, se amescteca apoi cu coniacul,
Se pot servi imediat sau se pot pastra mai mult timp.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Spaghete cu legume

O mancare usoara, plina de culoare si gust, asta datorita condimentelor Delikat. Chiar daca este o mancare simpla, cu...

Spaghete cu legume
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide