Capsune cu frisca

Se aleg capsunele, se curata de codite, dupa care se spala bine. Se pun intr-un vas si se toarna peste ele zaharul si romul si se dau la rece. Cand s

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg capsune
  • 3 linguri rom
  • 200 gr zahar
  • frisca

Mod de preparare

Se aleg capsunele, se curata de codite, dupa care se spala bine. Se pun intr-un vas si se toarna peste ele zaharul si romul si se dau la rece. Cand se servesc, se ia cu lingura din capsune si din siropul ce s-a format, se pune amestecul in pahare si se serveste cu frisca deasupra.


Se pun in cupe capsunele, se pune peste le siropul ce l-au lasat si se orneaza cu frisca.

Alte retete de dulciuri:

Prajitura snikers Tort diplomat Turta dulce

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors