Banane in aluat

Se amesteca laptele de cocos,faina,praful de sare, untul topit si se mixeaza bine. Adaugam mierea, amestecam iar. Taiem bananele in jumatate,apoi d

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 banane(nu prea coapte)
  • 40 g unt/sau margarina
  • 70 g faina de orez/sau grau
  • 100 ml lapte de cocos din doza
  • 1 lingura de miere
  • un strop de sare
  • unt/sau margarina pentru prajit.

Mod de preparare

Se amesteca laptele de cocos, faina, praful de sare,untul topit si se mixeaza bine. Adaugam mierea, amestecam iar. Taiem bananele in jumatate, apoi din nou pe jumatate ,dar pe lungime În timp ce incingem untul (merge si margarina) dam bananele prin aluat cand uleiul sfaraie bine, punem bananele. Le rumenim pe ambele parti, dupa care le punem pe un gratar la scurs.


Se servesc calde. Pofta buna!
Reteta Banane in aluat a fost propusa de MAYA pe forum culinar.ro
Alte retete cu banane gasiti aici:
Banane cu nuca de cocos,
Banane in aluat de cocos,
Banane caramelizate

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Pleurotus pane, reteta simpla si rapid de preparat

Pleurotus pane, reteta simpla si rapid de preparat Pentru ca am renuntat definitiv la carne, am grija sa introduc in...

Pleurotus pane, reteta simpla si rapid de preparat
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala