Salam de biscuiţi reţetă. Pentru salam de biscuiti de post jumatatea din cantitatea de biscuiti se toaca marunt la robot iar restul cu mana in bucati mai mari. Nuca maruntita se amesteca cu biscuitii.
Pentru salam de biscuiti de post jumatatea din cantitatea de biscuiti se toaca marunt la robot iar restul cu mana in bucati mai mari. Nuca maruntita se amesteca cu biscuitii.
Separat se pune pe foc laptele de soia, se adauga cele de 3 linguri de cacao si se lasa pana la dizolvarea completa. Se adauga cafeaua fara cofeina pregatita separat si se aromatizeaza cu esenta de rom.
Se lasa la racit, apoi se adauga miere dupa. Atentie nu adaugati miere in compozitii care depasesc 40 grade Celsius pentru ca se altereaza proprietatile mierii. Se omogenizeaza pana se dizolva complet mierea si apoi se adauga biscuitii amestecati cu nuca
Se lasa compozitia obtinuta la odihnit aproximativ 30 min si apoi se ruleaza in forma de salam pudrat cu nuca de cocos. Eu pentru ca am pregatit aceasta reteta pentru picnic, am facut portii individuale :)
Salamul de biscuiti de post se serveste rece.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mancare - Bebe.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post