Prajitura cuib de viespe cu nuca si miere de albine este delicioasa. Pentru a prepara aceasta prajitura aveti nevoie de: 10 linguri ulei, 30 linguri lapte dulce, 4 linguri zahar, un cub drojdie, coaja de lamaie, 2 galbenusuri, 700 gr. faina, 200 gr nuca macinata, 5 linguri zahar pudra, 1 esenta de rom, 10 linguri miere de albine
Prajitura cuib de viespe cu nuca si miere de albine este delicioasa. Pentru prepararea acestei prajituri se incalzeste laptele si uleiul, se toarna intr-un vas, se adauga zaharul, drojdia, coaja de lamaie si se lasa sa de dizolve. Se aduga faina pentru un aluat potrivit de tare si se lasa sa creasca la caldura.
Nuca macinata se amesteca cu romul si zaharul pudra. Se intinde aluatul intr-o patura de 1 cm grosime, se presara nuca si se ruleaza ca la cozonac.Se taie apoi bucati de 1-2 cm care se aseaza intr-o tava unsa cu ulei. Se dau la copt pentru 20 d eminute la foc potrivit. Cand s-au copt, se scot si se ung cu miere de albine
Prajiturile cuib de viespe cu nuca si miere de albine se servesc reci, cu miere de albine
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post