Se spala capsunile, li se indeparteaza coditele si se Iasa sa se scurga. Se pregateste o glazura de ciocolata. Se dizolva zaharul in opt linguri de ap
Se spala capsunile, li se indeparteaza coditele si se Iasa sa se scurga. Se pregateste o glazura de ciocolata. Se dizolva zaharul in opt linguri de apa, se adauga trei linguri de cacao si se Iasa pe foc sa fiarba, amestecand din cand in cand. Se incorporeaza ciocolata rasa cand compozitia incepe sa se ingroase si se amesteca, pana se topeste. Se Iasa la racit si se adauga doua lingurite de lichior.
Se dau capsunile prin crema calduta si se asaza pe o tava, sa se scurga.
Se pun apoi pe un platou si se servesc cu frisca.
Alte retete dulciuri recomandate
Galuste cu prune
Papanasi fierti
Tarta cu fructe
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post