Aluat: untul se freaca bine cu zaharul, zaharul vanilat pana se face ca o spuma, apoi se adauga ouale unul cate unul, migdalele si faina care a fost a
Aluat: untul se freaca bine cu zaharul, zaharul vanilat pana se face ca o spuma, apoi se adauga ouale unul cate unul, migdalele si faina care a fost amestecata in prealabil cu praful de copt.
Amestecul se imparte in doua parti egale, prima parte se pune intr-o tava care este invelita cu hartie de pergament, iar a doua parte se amesteca cu Nutella. Se toarna si aceasta in tava si se amesteca putin. Deasupra se pun visinele.
Aluatul se coace la 180 grade Celsius timp de 40-45 de minute.
Crema: din cele 750 ml de lapte se iau 4-5 linguri si se amesteca cu praful de budinca si si 4 linguri de zahar. Se face o budinca, iar cand e gata se lasa sa se raceasca ceva timp si se amesteca cu 300 gr de unt care a fost in prealabil batut ca o spuma.
Crema se pune peste aluatul care a fost putin insiropat cu ceva sirop de pe visine.
Glazura: 200 gr. Nutella, 25 gr. de grasime de cocos (Palmin), se freaca pe o baie de aburi pana se topeste. Glazura se intinde pe prajitura si apoi se lasa pana a doua zi la rece.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post