Un fel de cremsnit

Se unge o tava cu margarina. Se imparte pachetul de foi de placinta in 2, se aseaza jumatate din foi in tava unse cu ulei fiecare, se toarna toate cel

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet foi placinta din comert
  • 8 oua
  • 1 litru lapte batut
  • 2 cani de zahar
  • 1 cana faina
  • mirodenii (zahar vanilat
  • coaja de lamaie)
  • 1 praf de copt
  • optional 250 gr. branza de vaci

Mod de preparare

Se unge o tava cu margarina. Se imparte pachetul de foi de placinta in 2, se aseaza jumatate din foi in tava unse cu ulei fiecare, se toarna toate cele de mai sus omogenizate cu mixerul, se aseaza celelalte foi tot asa unse cu ulei fiecare. Deasupra se toarna 1 ou batut cu o ceasca de lapte batut. Se baga la cuptor pentru circa 45 min. pana se rumeneste.
Se taie rece in patrate si se pudreaza cu zahar pudra.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort cu jeleu de visine

Desert tort cu jeleu de visine
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide