Se arde zaharul intr-o cratita si se stinge cu apa. Se freaca galbenusurile cu zaharul pudra, vanilia si sarea pana cand amestecul devine o crema. Se
Se arde zaharul intr-o cratita si se stinge cu apa. Se freaca galbenusurile cu zaharul pudra, vanilia si sarea pana cand amestecul devine o crema. Se adauga in crema de galbenusuri faina si siropul de zahar ars. Se amesteca din nou bine cu lingura de lemn si apoi se pun scortisoara, bicarbonatul si cuisoarele. La sfarsit, se inglobeaza albusurile batute spuma. Se amesteca foarte usor si se toarna compozitia in forma de chec tapetata. Se coace la foc potrivit, timp de 1 ora.
Se serveste rece si se pudreaza cu zahar.
Alte retete recomandate:
Turta dulce
Tarte cu mere
Tarta cu fructe
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala