Trufe

Se amesteca intr-un vas zaharul cu 75 gr cacao si 75 gr intr-un castron se freaca untul si se pune in el cate putin din galbenus amestecand continuu.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 275 gr cacao
  • 125 gr unt
  • 100 gr zahar tos
  • 75 gr zahar pudra
  • 1 galbenus

Mod de preparare

Se amesteca intr-un vas zaharul cu 75 gr cacao si 75 gr intr-un castron se freaca untul si se pune in el cate putin din galbenus amestecand continuu. Se freaca amestecul pana se obtine o pasta groasa. Se inglobeaza in untul frecat cu galbenus amestecul zahar-cacao.

Cand crema este omogena, se ia cu lingura din ea, se fasoneaza in maini bule mici si se dau prin restul de cacao. Alte retete de dulciuri:

Tarta cu fructe

Ciocolata de casa

Chec pufos

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors