Faina+apa+praful de copt+zahar tos+zahar vanilinat+oul+untul se amesteca bine. Aluatul se intinde pe masa si se impatureste in doua, netezind cu maini
Faina+apa+praful de copt+zahar tos+zahar vanilinat+oul+untul se amesteca bine. Aluatul se intinde pe masa si se impatureste in doua, netezind cu mainile. Se intinde pe o tava unsa si se da la cuptor 30-40 minute. Se unge aluatul cu gem de caise.
Umplutura: untul, zaharul tos, cel vanilat si apa se incalzesc usor, se amesteca continuu pana se dizolva dupa care se adauga alunele macinate si se lasa la racit. Se intinde uniform umplutura pe aluat
Se da la copt la2-3 trepte aprox. 180 de grade timp de 25-30 min.
Dupa aia se taie triunghiuri, se prepara glazura si se inmoaie colturile.
Iubim ciocolata, mai mult pe cea neagra, cea alba fiind cam dulce, dar combinate sunt de mare efect. Si daca mai adaugam un...
Prajitura Duo Chocolat