Azi aveam o reteta de tiramisu cu mascarpone de la Delaco absolut delicioasa! Se prepara usor, ca orice reteta de Tiramisu reţetă originala, si este un desert minunat!
Azi aveam o reteta de tiramisu cu mascarpone de la Delaco absolut delicioasa!
Incepe prepararea desertului cu pregatirea unui espresso, in care pui 2 lingurite de zahar si pe care il lasi la racit.
Separa galbenusurile de albusuri, si pune galbenusurile intr-o cratita la bain-marie impreuna cu zaharul. Amesteca pana se formeaza o crema densa si adauga apoi lichiorul Amaretto. Combina crema de oua cu branza mascarpone si amesteca pana se omogenizeaza compozitia.
Insiropeaza piscoturile cu espresso si aseza-le pe un platou, la indemana.
Trecem acum la montarea "prajiturii". :)
Pregateste doua tavi dreptunghiulare, pe care le imbraci in folie alimentara. Toarna intai un strat de crema, peste care asezi un rand de piscoturi. Adauga al doilea si ultimul strat de crema si incheie cu un strat de piscoturi. Repeta procedeul si pentru a doua tava.
Dupa montarea prajiturii, dam cele doua tavi la frigider pentru cateva ore pana ce crema se va intari.
Scoate tavile din frigider si pregateste doua platouri pe care sa rastorni tiramis-ul. Indeparteaza folia, si presara cacao, in asa fel incat sa imbrace bine toata suprafata iar la final pentru un aspect delicios rade cateva patratele de ciocolata.
Tiramisu cu mascarpone Delaco se serveste rece!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post