• mixati galbenusurile cu zaharul pudra cu ajutorul telului de la blender vertical Breville Hand Blender, la viteza maxima, pana
• mixati galbenusurile cu zaharul pudra cu ajutorul telului de la blender vertical Breville Hand Blender, la viteza maxima, pana se intaresc si devin spumoase
• amestecati apoi cu mascarpone rece, putin cate putin, mixand la viteza cea mai mica
• adaugati coaja rasa de lime, coaja de portocala si zeama de lime, amestecand usor
• mixati albusurile separat, cu un praf de sare, tot cu telul de la blender vertical Breville Hand Blender. Cand incep sa se intareasca adaugati zaharul tos, putin cate putin si mixati pana obtineti o bezea tare
• adaugati apoi bezeaua peste crema de mascarpone, amestecand usor, cu o spatula, de jos in sus
• amestecati intr-un bol sucul de la o portocala si lime cu extractul de vanilie si zaharul pudra, apoi adaugati apa
• insiropati piscoturile si asezati-le intr-o tava dreptunghiulara (tava de chec)
• taiati felii cateva capsuni mai mari si asezati-le de jur imprejurul tavii, puneti apoi un strat de crema, deasupra capsuni taiate, apoi iar un strat de piscoturi insiropate si la final restul de crema
• ornati cu capsuni si frunzulite de menta verde
• lasati tiramisu la frigider cateva ore.
Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post