Tiramisu reţetă clasica

Tiramisu reţetă clasica Se freaca galbenusurile si zaharul pina ce amestecul incepe sa capete culoare alba. Se adauga mascarpone si se amesteca bine. Se bat albusurile sub fo

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr. de brinza mascarpone
  • 5 oua
  • 5 linguri de zahar pudra
  • o cutie de piscoturi de sampanie
  • 30 cl de cafea foarte tare
  • o lingura de cacao pudra

Mod de preparare

Se freaca galbenusurile si zaharul pina ce amestecul incepe sa capete culoare alba. Se adauga mascarpone si se amesteca bine. Se bat albusurile sub forma de spuma tare si se incorporeaza amestecului de mai sus. Se stropesc biscuitii cu cafeaua si se tapiseaza cu ei fundul unui bol sau se portioneaza pe cupe. Se acopera cu un strat de mascarpone. Se pune un alt strat de biscuiti stropiti cu cafea, un al doilea strat de crema etc

Se Baga apoi prajitura la frigider si las-o la rece cel putin 3 ore;
Se serveste rece, pudrata cu cacao

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta cu carne tocata si legume

aluaturi de casa

Tarta cu carne tocata si legume
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide