Tiramisu reţetă cu ananas

Tiramisu reţetă cu ananas Se mixeaza foarte marunt 3 rondele de ananas. Se bat albusurile spuma cu un pic de sare. Intr-un castron, se bat galbenusurile impreuna cu zaharul cu

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g mascarpone
  • 2 cutii ananas in sirop (~500g)
  • 4 albusuri
  • 6 galbenusuri
  • 2 pachete piscoturi italienesti
  • 6 linguri de zahar
  • 1 praf de sare

Mod de preparare

Se mixeaza foarte marunt 3 rondele de ananas. Se bat albusurile spuma cu un pic de sare.

Intr-un castron, se bat galbenusurile impreuna cu zaharul cu mixerul, pana se albeste amestecul. Adaugati mascarpone, apoi ananasul maruntit. Se incorporeaza cu grija albusurile batute apoi se

inmoaie piscoturile in siropul de ananas (care poate fi diluat cu apa). Se aseaza pe fundul unei tavi rectangulare. Se acopera cu un strat de crema. Pe urma se taie in bucatele mici 2 rondele de ananas si se aseaza peste crema. Terminati cu un strat de crema, pe care asezati rondele de ananas. Se pune la frigider cel putin 6 ore inainte de a fi servit.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce