Tiramisu reţetă originala Se freaca galbenusurile cu zaharul pudra pana amestecul incepe sa capete culoarea alba. Se adauga mascarpone si amesteca bine. Se bate albusurile sub
Se freaca galbenusurile cu zaharul pudra pana amestecul incepe sa capete culoarea alba. Se adauga mascarpone si amesteca bine. Se bate albusurile sub forma de spuma tare si incorporeaza amestecului de mai sus. Pe un paltou se aseaza un strat de piscoturi, se insiropeaza cu jumatate din cantitatea de cafea, se acopera cu jumatate din cantitatea de crema, se aseaza al doilea strat de piscoturi insiropate cu restul de cafea, si restul de crema. Pe deasupra se presare cu cacao.Se da pentru 3 ore la rece.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios