Tiramisu reţetă clasica

Tiramisu reţetă clasica Se amesteca intr-o salatiera galbenusul mascarpone zaharul, in alta salatiera se amesteca albusurile pana se face spuma.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5oua
  • 5linguri zahar
  • 500g mascarpone
  • 400g piscoturi
  • cacao pudra

Mod de preparare

Se amesteca intr-o salatiera galbenusul mascarpone zaharul in alta salatiera se amesteca albusurile pana se face spuma se amesteca amandoua creme si se freaca incet sa nu se taie. Se pun piscoturile intr-o tava si se insiropeaza cu cafea sau nes, apoi se pune crema peste primul rand de piscoturi si iar piscoturi si crema. Peste prajitura se preseaza cacao si putin nes si se tine la frigider 4 ore.
Se serveste rece.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Briose aperitiv cu cartofi si mozzarella

Întotdeauna, când suntem toți acasă, în week-end, încerc să pregătesc niște gustări mai altfel...

Briose aperitiv cu cartofi si mozzarella
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide