Tiramisu reţetă originala

Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga apoi crema mascarpone si se omogenizeaza amestecul cu mixerul. Se adauga albusul batut separat si se ba

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr mascarpone
  • 350 gr piscoturi
  • 5 galbenusuri
  • 1 albus
  • 150 gr zahar
  • 2 linguri cacao
  • 300 ml cafea espresso
  • 100 ml lapte
  • 60 ml coniac

Mod de preparare

Tiramisu reţetă originala

Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga apoi crema mascarpone si se omogenizeaza amestecul cu mixerul. Se adauga albusul batut separat si se bate pana devine crema pufoasa. Se amesteca separat, cafeaua cu coniacul. Se asaza un strat de piscoturi intr-o tava, se insiropeaza, si se intinde apoi in strat uniform jumatate din crema peste stratul de piscoturi. Se aseaza un alt strat de piscoturi insiropate, se intinde crema ramasa si se cerne deasupra cacaua.


Se tine la rece pana la servire.

Alte retete de dulciuri:

Tort diplomat Ciocolata de casa Prajituri simple

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors