Pornind de la Tiramisu reţetă originala, am adaptat reteta obtinand un delicios Tiramisu reţetă cu frisca In 500 ml apa, se face o infuzie cu cafea. Se separa galbenusurile de albusuri. intr-un vas se bat spuma galbenusurile cu zaharul. Frisca, albusul si
Tiramisu reţetă cu frisca
In 500 ml apa, se face o infuzie cu cafea. Se separa galbenusurile de albusuri. intr-un vas se bat spuma galbenusurile cu zaharul. Frisca, albusul si mascarpone se bat spuma, separat fiecare. Se pun galbenusurile peste mascarpone, se adauga frisca si se mixeaza totul 2-3 minute. Apoi se adauga spuma de albusuri si se amesteca de jos in sus cu o lingura de lemn pentru a nu se lasa albusul. Coniacul se pune peste cafeaua strecurata. Se asaza un rand de piscoturi, se stropesc cu cafea si se pune un rand de crema. Se asaza din nou un rand de piscoturi si se stropeste cu moxul din cafea si coniac. Se orneaza cu crema si se pudreaza cu cacao.
Se serveste dupa ce a stat la rece cel putin 4 ore.
Alte retete de dulciuri:
Tort cu piersici
Prajitura cu branza
Cremsnit
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post