Tartele cu struguri si crema de migdale sunt delicioase. Pentru a prepara aceste tarte aveti nevoie de unt, oua, faina, lapte si vanilie.
Tartele cu struguri si crema de migdale sunt delicioase. Pentru a prepara crema pentru tarta cu fructe se mixeaza untul cu zaharul si pudra de migdale. Se adauga oul si se omogenizeaza. Crema se lasa la frigider timp de 2-3 ore, inainte de a fi folosita.
Pentru a prepara aluatul se mixeaza untul cu zaharul, esenta si galbenusurile pana se obtine o crema omogena. Se incorporeaza faina, apoi se adauga laptele. Aluatul se strange usor cu mainile pana se uniformizeaza, apoi se pune in folie alimentara si se lasa la rece 30 minute.
Se ung formele de tarte cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se garnisesc apoi cu aluat si se umplu cu cate o lingurita cu crema. Deasupra se aseaza boabe de struguri intregi sau taiate in jumatate si fara samburi. Tartele se coc in cuptorul deja incins, timp de 20-25 minute. Cat sunt inca fierbinti se scot usor din forme.
Tartele cu struguri si crema de migdale se servesc dupa ce s-au racit.
Sursa acestei retete este blogul culinar truedelights.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post