Tarte cu ananas

Se cerne 200 gr. faina, care se amesteca cu 200 gr. zahar pisat si 200 gr. migdale pisate. Se adauga 2-3 oua, atat cat se cere, ca framantind, sa fie

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr. faina
  • 200 gr. zahar
  • 200 gr. migdale
  • 3 oua
  • unt
  • marmelada

Mod de preparare

Se cerne 200 gr. faina, care se amesteca cu 200 gr. zahar pisat si 200 gr. migdale pisate. Se adauga 2-3 oua, atat cat se cere, ca framantind, sa fie un aluat potrivit de tare. Se intinde o foaie de 3-4 mm grosime, se taie ronduri, care se aseaza in mici forme de tabla bine unse cu unt. Se pun deasupra bucati de ananas zaharisit, peste care se toarna o marmelada subtire de caise. Se coc, si cand sunt gata, se pun sa se racoreasca pe o sita.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors