Tarte crocante cu Mars si fulgi de porumb

Tartele sunt unul dintre cele mai apreciate retete de deserturi. Sunt foarte usor de facut si pot fi adaptate in functie de preferintele fiecaruia dintre noi: umplute cu fructe, crocante, cu branza si fructe, combinatiile sunt la discretie.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 12 portii:
  • 2 batoane de ciocolata cu umplutura caramel Mars -200 g.
  • 4 linguri smantana dulce (frisca lichida)
  • 100 g. fulgi de porumb
  • 75 g. visine din dulceata (scurse de sirop)

Mod de preparare

Taiati batoanele bucati si puneti-le intr-un vas la bain-marie pana se topesc complet. Adaugati smantana dulce si amestecati pentru omogenizare.

Adaugati fulgii de porumb si visinele (pe care eu le-am inlocuit cu mure din dulceata). Amestecati si turnati apoi compozitia in forme rotunde, de muffins.

Se tin la frigider pana cand tartele se racesc complet si se intaresc.

Reteta Tarte crocante cu Mars si fulgi de porumb a fost propusa de sava laura pe forum culinar.ro


Tartele crocante cu batoane Mars merg perfect servite alaturi de o cana cu lapte caldut.


Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors