Tarta marbree

Ouale se spala, se dezinfecteaza si se clatesc cu apa rece. Lamaia se spala, se rade coaja si i se extrage sucul. Ouale se bat cu zahar, unt topit, su

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • foitaj 0.500 kg
  • ciocolata 0.150 kg
  • lamaie 0.150 kg
  • oua 5 buc
  • unt 0.075 kg
  • zahar pudra 0.200 kg

Mod de preparare

Ouale se spala, se dezinfecteaza si se clatesc cu apa rece. Lamaia se spala, se rade coaja si i se extrage sucul. Ouale se bat cu zahar, unt topit, suc de lamaie, coaja de lamaie pana cand amestecul devine o crema. Apoi se amesteca cu ciocolata topita pe bain-marie. Foitajul se modeleaza in forma de tarta si se inteapa in mijloc cu furculita. Deasupra se toarna crema sub forma de grila. Se coace la foc mic 30 minute.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Baba Ganoush -salata de vinete arabeasca

O alternativa la salata de vinete

Baba Ganoush -salata de vinete arabeasca
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide