Se pun ouale intr-un castron, impreuna cu zaharul, coaja de portocala, zaharul cu vanilie si se mixeaza, pana se tripleaza volumul. Amestecam mi
Se pun ouale intr-un castron, impreuna cu zaharul, coaja de portocala, zaharul cu vanilie si se mixeaza, pana se tripleaza volumul. Amestecam migdalele cu faina si praful de copt, le incorporam usor la spuma de oua si turnam acest amestec intr-o tava de tarta, unsa cu unt si tapetata cu faina. Dam in cuptorul incalzit in prealabil la 170°C, timp de maxim 25 minute. Intre timp pregatim fructele, pe care le stropim cu putin suc de lamaie, pentru a-si pastra culoarea vioaie.
Cand blatul e copt, il rasturnam pe un gratar la racit. Acest timp il folosim pentru a face budinca, pe care o preparam dupa indicatiile de pe plic. Aveti grija sa nu faceti ca mine, si sa o turnati peste blat, cand acesta se afla inca pe gratar! Am reusit sa-l transport pe platou, bagand doua cutite foarte late si lungi sub blat. Ajuns intreg pe platou !! L-am decorat cu fructe. Tortenguss-ul l-am peparat dupa plic.
Dupa ce e gata se lasa macar o ora la rece. Dupa acest interval se feliaza si se serveste. Daca doriti puteti adauga frisca sau inghetata de vanilie. Reteta Tarta de migdale cu nectarine si capsuni a fost propusa de MAYA pe forum culinar.ro
Alte retete recomandate:
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post