Se pregateste un aluat pentru tarte dulci. Se curata de samburi visinele, apoi se presara cu 150 gr zahar si se lasa la scurs cateva ore. Se presara
Se pregateste un aluat pentru tarte dulci. Se curata de samburi visinele, apoi se presara cu 150 gr zahar si se lasa la scurs cateva ore. Se presara aluatul de tarat cu pesmet, se asaza in el visinele si se toarna peste ele o compozitie formata din galbenusuri frecate cu zahar, amestecate apoi cu miezul de nuca, scortisoara si la urma albusurile batute spuma. Se amesteca cu putina zeama scursa de la visine si se toarna peste visinele din tarta. Se introduce tarta in cuptor si se lasa la copt, 30-40 de minute.
Cand e gata se lasa putin la racit, dupa care se poate pudra cu zahar vanilat. Alte retete de dulciuri:
Prajitura televizor Cozonac moldovenesc Ciocolata de casa
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post