Tarta cu portocale si ananas
Aluat: untul se amestecă cu praful de sare, făina şi apa. Se lasă la rece 30 de minute. Se întinde o foaie groasă şi se coace la foc mediu până capătă o culoare arămie. Se lasă la răcit
Crema: se opreste din lapte 100 ml pe care il amestecam cu zaharul si praful de budinca.Restul de lapte se pune la fiert. Cand incepe sa fiarba se da deoparte si se adauga praful de budinca amestecat cu laptele.Mestecam cu un tel continuu pentru a nu se forma cocoloase.Se pune din nou la fiert si se mai lasa circa u minut.Se da deoparte si se lasa la racit,acoperita cu o folie alimentara,pentru a nu se forma crusta.Dupa ce s-a racit budinca se toarna peste aluatul de tarta.Se decoreaza cu portocale taiate si ananas.
Se prepara tort-jeleul conform instructiunilor de pe pachet folosin sucul de la compot.Se toarna deasupra tartei.Se da la rece cel putin o ora.
Rece.Pentru reusita acestei tarte ar fi ideala:Tava rotunda marca Emile Henry, 29 cm diametru, din ceramica rezistenta.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post