Se face un aluat cat mai omogen si se da 2h la frigo. Se taie in cubulete rahatul si se pune la muiat intr-o cescuta de rom cat timp sta aluatul la fr
Se face un aluat cat mai omogen si se da 2h la frigo.
Se taie in cubulete rahatul si se pune la muiat intr-o cescuta de rom cat timp sta aluatul la frigo.
Pentru asamblare: se intinde foia de tarta intr-o forma unsa in prealabil cu un pic de unt si tapetata cu hartie. Intr-o craticioara puneti ciocolata la topit. Apoi se adauga pudra de migdale, rahatul stors si albusul de oua batut spuma. Daca folosesti ciocolata neagra nu uita sa adaugi zahar (dupa gust).Se torna umplutura peste aluat si se da la foc moderat pentru 35-40 de minute.
Cand scoti tarta din cuptor, inca calduta torni ciocolata topita si dispui cat mai armonios migdalele si ciresele.
Pofta buna!
Reteta Tarta cu migdale si ciocolata a fost propusa de Prejbeanu Liliana 23992 pe forum culinar.ro
Alte retete de tarte gasiti aici:
Tarta cu ciocolata,
Tarta cu mere si crema de vanilie,
Tarta cu mere si chec de lamiie
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post