Se preincalzeste cuptorul la 170 C/350F Se amesteca biscuitii intr-un bol cu zaharul, apoi cu untul, cu ajutorul unei furculite. Apoi se apasa intr-
Se preincalzeste cuptorul la 170 C/350F
Se amesteca biscuitii intr-un bol cu zaharul, apoi cu untul, cu ajutorul unei furculite. Apoi se apasa intr-o forma de tarta de 20 cm diametru - pe fund si laterale. Se coace in mijlocul cuptorului 10 minute, apoi se lasa la racorit (in forma). Lasati cuptorul sa mearga. Se bate cu telul laptele condensat si galbenusurile pana sunt combinate bine. Se adauga sucul si se bate cu telul pana se combina bine si amestecul se ingroasa putin.
Se toarna in crusta si se coace 15 minute. Se raceste un pic (umplutura va continua sa se inchege), apoi se da la frigider acoperita cel putin 8 ore.
Se serveste cu crema de frisca batuta chiar inainte de a servi (3/4 cana de crema e suficienta pentru intreaga tarta).
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post