Pregatesti asa: Bati albusurile spuma, adaugi treptat zaharul si zeama de lamaie si bati in continuare pana obtii o bezea. Incorporezi apoi galbenusur
Pregatesti asa:
Bati albusurile spuma, adaugi treptat zaharul si zeama de lamaie si bati in continuare pana obtii o bezea. Incorporezi apoi galbenusurile, faina amestecata cu praful de copt, apa si coaja de lamaie. Torni compozitia intr-o tava de tarta (forma rotunda) unsa cu margarina
si tapetata cu faina si o dai la cuptor pentru
30-40 de minute.
Cand e gata, rastorni tarta pe un platou si pregatesti si fructele.
Prepari dupa instructiunile de pe ambalaj. intinzi peste tarta, apoi speli fructele, le tai felii si le asezi peste .
Faci un sirop din 3 linguri apa, 1 lingura zahar si esenta de rom. Adaugi gelatina si intinzi compozitia peste fructe.
Dai tarta la frigider pentru 1 ora. Este un deliciu pentru mesele festive.
Alte retete
Prajitura simpla
Tort cu mere
Tiramisu
un dulce de nerefuzat ;)
Savarine din pesmet cu dulceata de zmeura