Avem nevoie de forma de tarta patrata de aproximativ 20 cm. Amestecam biscuitii macinati, untul topit si o lingura de fructoza si obtinem blatul graha
Avem nevoie de forma de tarta patrata de aproximativ 20 cm. Amestecam biscuitii macinati, untul topit si o lingura de fructoza si obtinem blatul graham.
Se aseaza amestecul intru-o forma patrata si se pune la frigider pentru 10-12 minute.
Se ia o conserva compot de ananas bucati, neindulcit de 226g si se scurge zeama. Se amesteca 80 ml de zeama de compot de ananas cu 2 pliculete gelatina (4 lingurite gelatina). Pentru a dizolva gelatina se incalzeste amestecul de suc si gelatina la o temperatura medie, amestecand continuu cu un tel. Se ia sucul de pe foc si se continua amestecarea adaugand mierea.
Se amesteca separat intr-un castron cu telul iaurtul, esenta de vanilie, ananasul din compot, amestecul de suc cu gelatina si cu miere, nuca de cocos si esenta de cocos.
Se pune amestecul de mai sus peste biscuitii macinati si se da la frigider pana se intareste.
Cand se serveste se poate garnisi cu capsuni si/sau kiwi (optional). Pentru o portie (1/9) avem 152 calorii.
Alte retete recomandate:
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post