Tarta cu fructe (visine)

Se separa albusurile de galbenusuri. Se bat albusurile spuma. Galbenusurile se amesteca cu zaharul si cu laptele si faina treptat, pana se omogenizeaz

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 250 grame zahar
  • 14-15 linguri de faina
  • o jumatate de cana de ulei (1 pachet de margarina)
  • 1 cana de lapte
  • 1 praf de copt
  • zahar vanilat
  • arome
  • visine

Mod de preparare

Se separa albusurile de galbenusuri. Se bat albusurile spuma. Galbenusurile se amesteca cu zaharul si cu laptele si faina treptat, pana se omogenizeaza. In prealabil in faina se amesteca un pachet de praf de copt. Se amesteca albusurile spuma cu compozitia si se adauga zahar vanilat sau alte arome. Se tapeteaza tava cu faina, si se toarna compozitia, se niveleaza cu o spatula.

Se da 3-4 min la cuptor. Intre timp visinile se dau prin faina pentru a nu-si lasa prea multa zeama la copt.

Se scoate tava se adauga visinile si se da la cuptor pana se coace.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Rulouri cu crema de vanilie

Azi va propun un desert simplu si rapid , acum ca bebelusa ma solicita la maxim si nu prea am timp de stat in bucatarie....

Rulouri cu crema de vanilie
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide