Tarta cu foietaj

Tarta cu foietaj este un desert simplu cu multe fructe si se prepara mai usor ca majoritatea retetelor de tarta.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • • 1 aluat de foetaj ( 400 g)
  • • O cutie branza Qark cu aroma de fructe
  • • Fructe dupa preferinte
  • • Jeleu de struguri

Mod de preparare

Preparare:
Se intinde foetajul intr-o tava, se inteapa cu furculita din loc in loc si se da copt. Cand este gata se lasa la racit apoi se intinde branza uniform. Daca nu aveti o branza cu arome de fructe o puteti amesteca cu un pireu de fructe, puteti rade coaja de citrice sau orice va place. Se orneaza cu fructe dupa preferinte. Pentru a nu se oxide si usca, fructele se ung cu jeleu de struguri.


Produse preferate de pe http://shabbychicshop.ro/:

carafa cu lighean, baie portelan


Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors