Ingrdientele se amesteca si se framanta intr-un aluat care se lasa la rece pentru aproximativ 2-3 ore. Se ia din frigider si se intinde o foaie si se
Ingrdientele se amesteca si se framanta intr-un aluat care se lasa la rece pentru aproximativ 2-3 ore. Se ia din frigider si se intinde o foaie si se taie bucati. Se inteapa cu furculita si se pun in forme mici de tarta. Se introduc in cuptorul fierbinte si se lasa la copt.
Se servesc umplute cu capsuni si crema.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura televizor
Lapte de pasare
Prajitura snikers
Cred ca v-am mai spus ca eu sunt responsabilul cu sosurile, sau mujdeiul de usturoi atunci cand Meri face friptura sau cand...
Sos de usturoi cu crema de branza pufoasa DelacoDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata