Tarta cu capsuni si bezea este o prajitura delicioasa de primavara, delicata si parfumata, un desert delicios!
Mixam untul impreuna cu zaharul si zaharul vanilat aprox 5 minute, dupa care adaugam treptat galbenusurile si in final oul intreg. Continuam sa mixam la viteza mica si incorporam si faina amestecata in prealabil cu praful de copt.
Turnam compozitia intr-o tava (diagonala de 27 cm) tapetata cu unt si faina, asezam deasupra capsunile taiate in 2 si dam la cuptorul preincalzit (180 grade) aprox 35 minute. Inainte cu 5 minute de a expira timpul de coacere, incepem sa mixam albusurile cu un praf de sare, iar cand incepe sa se intareasca adaugam treptat zaharul si cream tartarul. Mixam la viteza mare pana devine tare si lucioasa spuma.
Scoatem tava din cuptor si cu ajutorul unei linguri punem "motzuri" de spuma peste capsuni. Dam din nou la cuptor circa 10-15 minute sau pana devine aurie bezeaua.
Aceasta reteta delicioasa de tarta cu capsuni a venit din bucataria Delicious Flavours.
Pofta Buna!
Feliem tarta cu capsuni si bezea cu un cutit usor umezit si doar dupa ce s-a racit complet.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post