Tarta cu capsune si crema de branza

Tarta cu capsune si crema de branza este o delicioasa prajitura de vara. Pentru a pregati aceasta reteta de tarta aveti nevoie de 125g branza dulce cremoasa, si capsune.

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Crusta:
  • 210 gr faina
  • un strop sare
  • 113 gr unt moale
  • 50 gr zahar
  • 1 ou
  • Crema:
  • 125 branza dulce cremoasa
  • 100gr zahar
  • 2 oua
  • 75 gr lapte condensat
  • vanilie
  • coaja de portocala

Mod de preparare

Tarta cu capsune si crema de branza este o delicioasa prajitura de vara. Pentru a pregati aceasta reteta de prajitura se face intai crusta si apoi crema.
Se amesteca toate ingredientele mentionate mai sus la crusta si se pune la rece pentru o jumatate de ora.

Dupa acest interval se pune in tava de tarta si se mai tine inca 20 de minute la frigider, se scoate, se inteapa cu furculita, se acopera cu o hirtie de copt plina cu boabe de fasole sa nu se umfle si se da la cuptorul incalzit penttru 25 de minute.

Crema pentru tarta cu capsune si crema de branza obtine amestecand branza cu ouale si celelalte componente amintite la ingrediente. Cand e gata se toarna peste crusta si se da la cuptor. Cand s-a racit se pun si capsunele.


Tarta cu capsune si crema de branza se serveste rece sau calda.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Omleta quarto formaggi

Avand branzeturi de la stana am incercat o omleta cu ele. A iesit ceva foarte bun!

Omleta quarto formaggi
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide