Tarta cu ananas si piersici este un delicios desert cu fructe pe care il puteti face si la ocazii festive.
Tarta cu ananas si piersici este un delicios desert cu fructe pe care il puteti face si la ocazii festive.
Se face mai intai aluatul de tarta.Pentru asta trebui sa scoateti din timp ingredientele. Untul la temperatura camerei se taie cubulete si se pune intr-un castron, peste faina. Se adauga oul si galbenusul, sarea si zaharul vanilat si se amesteca rapid,dupa care se infoliaza aluatul si se da la rece.
In acest timp pregatim crema. Galbenusurile se amesteca cu zaharul, laptele si faina si se pun la foc mic, pana cand capata consistenta. Cand se ingroasa se ia de pe foc si se adauga vanilia.
Fructele se taie bucati.
Blatul se pune la copt intr-o forma tapetata cu hartie si se acopera cu boabe de fasole. Se coace asa aproximativ 25 minute sa nu creasca la mijloc. Il lasam al racit apoi aduagam crema de galbenusuri si peste punem fructele.
Se da la frigider.
Tarta cu ananas si piersici este un desert delicios ce poate fi pregatit cu orice fructe aveti la indemana. Se serveste la desert impreuna cu o cafea sau o bautura racoritoare.
Pentru blat avem nevoie de o forma de tarta in forma de inima de la Kitchen Shop.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post