Susan

Se pune pe foc moale o craticioara emailata si se topeste foarte bine zaharul (fara apa). Se adauga miezul (nu se intrerupe focul). Se omogenizeaza fo

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 1 cana zahar
  • 2 cani miez de floarea soarelui (2 jumatate)

Mod de preparare

Se pune pe foc moale o craticioara emailata si se topeste foarte bine zaharul (fara apa). Se adauga miezul (nu se intrerupe focul). Se omogenizeaza foarte bine. Separat se pregateste o planseta umezita cu apa pe care se rastoarna compozitia de mai sus. Se umbla foarte repede si cu sucitorul umezit se intinde o foaie ca la taiteii de casa (sucitorul se umezeste des). Se taie in formele dorite

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Pizza salami cu porumb

E preferata lui Eliza si a tuturor copiilor probabil :)) Am folosit varianta rapida, cu aluat cumparat si am copt-o de...

Pizza salami cu porumb
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala